Uw medewerker helpen naar ondernemerschap

Uw medewerker helpen naar ondernemerschap

Heeft u een (zieke) medewerker met ondernemersambities? Wilt u hem ondersteunen bij het opzetten van een eigen bedrijf? Of wilt u zelf graag advies over hoe u uw medewerker met deze ambitie kunt helpen? Dan kan Motivity u als werkgever hierover adviseren. Wanneer u kiest voor een outplacementtraject, dan begeleiden wij uw medewerker naar het ondernemerschap.

Onze outplacementtrajecten zijn er op gericht te re-integreren naar ondernemerschap. We behartigen hierin zowel uw belangen als die van uw medewerker. Lees meer over onze outplacementtrajecten naar ondernemerschap.
Wilt u meer weten over re-integratie naar ondernemerschap of advies in een specifieke zaak? Neem dan even contact met ons op.

Jarenlange ervaring in ondernemersadvies

Al jaren brengen wij beweging in ondernemerschap. We adviseerden reeds vele starters en gevestigde ondernemers. Door onze expertise in de re-integratie naar ondernemerschap weten we wat er komt kijken bij ondernemen met een beperking. Het is voor ons dan ook logisch ook (zieke) medewerkers met ondernemersambities te begeleiden. Lees hoe Motivity haar kwaliteit bewijst.

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »