Begeleiding voor arbeidsongeschikten

Begeleiding voor arbeidsongeschikten

Is een bij u verzekerde ondernemer (tijdelijk) arbeidsongeschikt? En heeft hij begeleiding nodig om zijn werkzaamheden anders in te richten zodat de onderneming toch kan blijven bestaan? Motivity kan de zieke ondernemer begeleiden en adviseren. Onze ervaren adviseurs helpen uw verzekerde om weer op een gezonde manier (gedeeltelijk) aan het werk te kunnen.

In een intakegesprek bij uw verzekerde thuis of op de bedrijfslocatie, maakt uw verzekerde nader kennis met Motivity. U als arbeidsdeskundige of claimbehandelaar kunt natuurlijk bij dit gesprek aanwezig zijn. De ondernemersadviseur bespreekt de ontstane situatie en vraagt de zieke ondernemer naar zijn wensen en doelen. Eventueel kan hij al direct helpen met dringende vragen. Tijdens het gesprek wordt bekeken wat Motivity voor de verzekerde kan betekenen.

Begeleidingstraject naar gezond ondernemen

Op basis van het intakegesprek ontvangt u een offerte voor een begeleidingstraject op maat. Hierin is duidelijk opgenomen wat u en de ondernemer van ons mogen verwachten. Na uw goedkeuring helpen wij de arbeidsongeschikte ondernemer om weer op een gezonde manier aan het werk te gaan. Wij coachen en adviseren over diverse te nemen maatregelen om dat te realiseren.

Meer weten over coaching of advies bij arbeidsongeschiktheid? Neem contact op met Motivity.

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Stoffen ontwierp Ellen van den Brand al jaren. Door haar werk in een kinderkledingwinkel ontstond het idee van een eigen kledinglijn: Br@nd.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »