Het bewijs van kwaliteit in UWV-trajecten

Het bewijs van kwaliteit in UWV-trajecten

Wist u dat Motivity de best presterende UWV-contractpartner is? Wij zijn ervan overtuigd dat onze hoge plaatsingspercentages en goede scores in het Blik op Werk-tevredenheidsonderzoek te danken zijn aan de kwaliteit van onze dienstverlening. In onze ogen kunnen kwantitatieve doelen namelijk alleen bereikt worden als er kwaliteit wordt geboden.

Over 2006 tot en met september 2009 zijn we de best presterende UWV-contractpartner. Over de afgeronde gunning 12A behaalt Motivity een plaatsingspercentage van 65,5%. Ook in IRO-trajecten zijn we aantoonbaar succesvol. In 2009 plaatsten we 94% van de klanten binnen het eigen bedrijf. In 2012 was dit bijna 80%.

UWV als opdrachtgever is tevreden

In het klant- en opdrachtgevertevredenheidsonderzoek 2014 van keurmerk Blik op Werk gaf het UWV ons gemiddeld het cijfer 8.5. Ten opzichte van het gemiddelde marktcijfer van 7.5, is dit een resultaat dat de deskundigheid van Motivity onderschrijft. Bekijk ons bewijs in cijfers voor meer resultaten en de uitkomsten van het onderzoek van Blik op Werk.

Blik op Werk Keurmerk

Motivity was in 2006 het eerste, in ondernemerschap gespecialiseerde, re-integratiebedrijf dat het Blik op Werk Keurmerk behaalde. Een kwaliteitskeurmerk biedt u als opdrachtgever een garantie voor goede dienstverlening. In alle meetjaren voldeden wij ruimschoots aan alle normen die worden gesteld aan dit keurmerk. Lees meer over het Blik op Werk Keurmerk.

Effectieve werkwijze en kundige medewerkers

De resultaten die we behaalden bevestigen onze kwalitatieve werkwijze. Niet in de laatste plaats door onze effectieve maatwerkmethode waarin uw klant centraal staat en echt wordt gehoord. De resultaten zijn natuurlijk ook te danken aan onze kundige en gedreven medewerkers. Lees meer over de kwaliteit van onze medewerkers.

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »