Interim ondernemerscoach

Interim ondernemerscoach

Kunt u een tijdelijke collega gebruiken met kennis van ondernemen? Iemand die direct inzetbaar is? Motivity kan u via de inzet van een interim ondernemerscoach helpen meer kennis op te doen om toekomstige ondernemers te begeleiden. Ook kunnen we piekdrukte, ziekte of langdurig verlof opvangen.

De begeleiding van uitkeringsgerechtigden met ondernemingsambities vraagt om specifieke kennis. Motivity werkt al jaren in UWV-begeleidingstrajecten naar ondernemerschap. Nu de budgetten krap zijn, dragen wij deze kennis graag op u over. Door de inzet van een interim ondernemerscoach staan toekomstige ondernemers er dan niet alleen voor.

Interim ondernemerscoach deelt kennis

Re-integratie naar ondernemerschap vraagt om specifieke kennis. Een interim ondernemerscoach van Motivity deelt zijn kennis op uiteenlopende gebieden, waaronder:

  • het beoordelen van een bedrijfsidee versus vaardigheden en ervaring van de klant;
  • het beoordelen van ondernemingsplannen op basis waarvan de startperiode als zelfstandige kan worden toegekend;
  • het begeleiden van een klant in de aanloop naar de start van een onderneming.

Bewijs van kwaliteit

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, kennen de doelgroep van het UWV en werken al jaren met UWV-trajecten. Zij zijn op interim basis in te huren.
Lees meer over de kwaliteit van onze medewerkers.
Of bekijk de resultaten die we behaalden voor het UWV.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »