Duurzame re-integratie naar ondernemerschap

Duurzame re-integratie naar ondernemerschap

Ontvangt uw klant een uitkering en wil hij graag re-integreren naar zelfstandige arbeid? Dan kunt u een individueel begeleidingstraject (via IRO) inzetten richting ondernemerschap. Motivity is specialist op dat gebied. En al jaren de best presterende contractpartner. Niet in de laatste plaats omdat wij gaan voor duurzaam ondernemen.

Motivity heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van uitkeringsgerechtigden richting ondernemerschap in opdracht van het UWV. Wanneer u zelfstandige arbeid een geschikte wijze van reintegratie vindt voor uw klant, kunt u een individueel begeleidingstraject inzetten. Lees meer over het inzetten van een IRO-traject gericht op zelfstandige arbeid.

Wanneer individueel begeleidingstraject (IRO) inzetten?

Uw klant heeft een idee voor een op te zetten onderneming, maar heeft dit nog niet helemaal uitgewerkt. Dan is het belangrijk te onderzoeken of het ondernemersidee, in combinatie met de capaciteiten en competenties van de klant, een reëel perspectief bieden wanneer de klant begeleiding krijgt. Doel van deze begeleiding is dat uw klant duurzaam aan het werk gaat als ondernemer en zo in het eigen levensonderhoud kan voorzien.

Expert in ondernemen

Wist u dat u, naast onze begeleidingstrajecten en haalbaarheidstoetsen, onze expertise ook op andere manieren kunt inzetten? Zo biedt Motivity de mogelijkheid van:

 

Waarvoor u ons ook inzet, u kunt vertrouwen op onze expertise in ondernemen. Niet voor niets zijn we de best presterende contractpartner van het UWV. Lees meer over onze resultaten bij het UWV.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »