Onderneming starten vanuit de bijstand

Onderneming starten vanuit de bijstand

Heeft u een uitkering vanuit de Participatiewet? En wilt u graag uw eigen inkomen gaan verdienen als zelfstandig ondernemer? Er zijn dan mogelijkheden om met (financiële) ondersteuning uw eigen bedrijf te beginnen. Motivity begeleidt al jaren ondernemers die starten vanuit de bijstand.

Ondernemer worden. Misschien droomt u er al langer van of bent u juist pas op het idee gekomen. Vanuit de bijstandsuitkering kunt u, onder voorwaarden, de kans krijgen om met een eigen bedrijf zelf voor uw inkomen te zorgen. Onze adviseurs kunnen u daarbij helpen. Zij zijn niet alleen bekend met de regelingen, maar weten ook welke vragen en problemen er bij u kunnen spelen. U staat er dus niet alleen voor.

Begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijf

Er zijn allerlei mogelijkheden voor ondersteuning vanuit de WWB. Bijvoorbeeld begeleiding naar de start van uw onderneming. Vraag uw contactpersoon bij de afdeling Sociale Zaken van uw gemeente eens naar de mogelijkheden. Lees alvast meer over een begeleidingstraject van Motivity.

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »