Starten met lening of borgstelling

Starten met lening of borgstelling

Wilt u een bedrijf starten maar is daarvoor een financiering nodig? Dan moet u uw plannen in ieder geval goed kunnen onderbouwen. Motivity kan u hierbij helpen. Ook kunnen we u adviseren over de omvang van de financiering en de kredietverstrekker. Want naast banken, zijn er ook mogelijkheden via UWV, gemeenten, microkredietverstrekkers of het Ministerie van Economische Zaken.

Een krediet is vaak nodig om een bedrijf te kunnen starten. Startende ondernemers hebben de neiging hun financieringsbehoefte naar boven af te ronden. Maar hoe hoger een krediet, hoe groter het risico. Het is daarom in de eerste plaats belangrijk om inzicht te krijgen in hoeveel krediet er werkelijk nodig is om van start te gaan.

Financieringsmogelijkheden voor starters

Er zijn voor starters een aantal mogelijkheden om financiële ondersteuning te krijgen. In de eerste plaats informeert u natuurlijk bij uw bank. Mocht u bij uw bank geen financiering kunnen krijgen, dan zijn er ook nog andere opties voor financiële hulp:

Wilt u meer informatie over financiële ondersteuning? Neem dan even contact met ons op.

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »