Via IRO naar ondernemerschap

Via IRO naar ondernemerschap

Heeft u een uitkering via het UWV en wilt u voor uzelf beginnen? Dan kunt u in overleg met uw arbeidsdeskundige gebruik maken van een Individuele Re-integratie Overeenkomst, ofwel IRO. U beslist dan zelf welk bedrijf u helpt naar de start van uw onderneming (of naar werk). Als specialist in ondernemerschap helpt Motivity u graag bij het opzetten van uw eigen bedrijf!

Wij voeren IRO-trajecten uit voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen. Door onze jarenlange ervaring weten we veel over de wet- en regelgeving en zijn we expert in ondernemen. Wij zijn zelfs de best presterende UWV contractpartner. Bekijk het bewijs van onze kwaliteit maar eens.

IRO-kennismakingsgesprek

Mag u gebruik maken van een IRO en bent u benieuwd hoe Motivity u kan helpen bij het starten van een eigen bedrijf? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Een van onze adviseurs bezoekt u aan huis. U kunt al uw vragen stellen en de adviseur heeft ook vragen voor u. Zoals wat u van ons verwacht. Ook wordt bekeken of uw bedrijfsidee voldoende kans van slagen heeft. Zo weet u niet alleen dat het klikt maar ook waar u aan toe bent. Maak direct een afspraak voor een IRO-kennismakingsgesprek.

Met begeleiding goed voorbereid van start

Wanneer u door ons begeleid wilt worden, dan stellen wij een zogenaamd re-integratieplan voor u op. Voordat we het traject kunnen beginnen, moet het UWV dit plan akkoord geven. Wanneer dat akkoord er is, kunt u samen met ons beginnen met de voorbereidingen op de start van uw onderneming. Uw adviseur bij Motivity staat u hierin bij. Wij luisteren daarbij steeds naar wat u nodig heeft en passen onze ondersteuning daarop aan. Zo komt u goed beslagen ten ijs en vergroot u de slagingskans van uw onderneming.

Behoud van uitkering

Naast de IRO biedt het UWV nog andere mogelijkheden die u kunnen helpen ondernemer te worden. Zoals het (gedeeltelijk) behouden van uw uitkering. Uw adviseur van Motivity kent de regelingen.
Op de website van het UWV leest u meer over de regelingen vanuit de diverse uitkeringen.

Trots op bloeiend hoveniersbedrijf

Trots op bloeiend hoveniersbedrijf

Martijn de Groot zocht ondersteuning bij het structureren van zijn hoveniersbedrijf. Motivity hielp hem alles op orde te krijgen.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »