Coaching bij de start van uw eigen bedrijf

Coaching bij de start van uw eigen bedrijf

Een eigen bedrijf is vaak een lang gekoesterde droom. Wilt u uw droom nu uit laten komen, maar twijfelt u of ondernemen wel echt iets voor u is? Of weet u dat juist, maar kunt u alle stappen die u moet nemen niet overzien? Met de coaching en begeleiding van Motivity staat u er niet alleen voor.

Ondernemen doe je niet zomaar. Er gaat een goede voorbereiding aan vooraf en u moet aan veel zaken tegelijk denken. Een ondernemer moet van veel markten thuis zijn. Zo weet u misschien van uzelf dat u een goede vakman bent, maar twijfelt u aan uw verkoopkwaliteiten. Onze adviseurs kunnen u helpen. Of het nu gaat om het coachen op vaardigheden of het stap voor stap begeleiden naar de start van uw bedrijf.

Intakegesprek met ondernemersadviseur

In een intakegesprek bij u thuis of op de bedrijfslocatie maakt u nader kennis met Motivity. De ondernemersadviseur vraagt u naar uw wensen en doelen. Eventueel kan hij u al direct helpen met dringende vragen. Tijdens het gesprek wordt bekeken hoe intensief u begeleid wilt worden. Zo kan u vervolgens een maatwerktraject worden aangeboden. Vraag direct een intakegesprek aan.

Begeleidingstraject op maat

Op basis van het intakegesprek ontvangt u een offerte voor een begeleidingstraject op maat. Hierin is duidelijk opgenomen wat u van ons mag verwachten. Gemiddeld zijn er voor begeleiding naar de start van een onderneming vijf gesprekken nodig.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »