Onderneming starten niet langer een droom

Onderneming starten niet langer een droom

Droomde u als kind al van een eigen bedrijf? Heeft u nu een goed bedrijfsidee, maar vraagt u zich af hoe nu verder? Motivity weet precies wat er wanneer nodig is. Wij begeleiden toekomstige ondernemers zoals u naar de start van de onderneming, maar ook daarna. En heeft u een uitkering? Dan zijn er mogelijkheden vanuit UWV of gemeente.

Marktonderzoek, ondernemingsplan, belastingen, kredietaanvraag. Termen waarmee u te maken krijgt als u een eigen bedrijf wilt beginnen. Misschien weerhoudt dit u. Dat is jammer, want vaak is ondernemen gewoon te leren. Daarom krijgt u van ons begeleiding op die punten waar u het nodig heeft. Doel is dat u een onderneming neerzet die klaar is voor de toekomst.

Met uitkering naar eigen bedrijf

Vanuit UWV en gemeenten zijn er mogelijkheden om een onderneming te starten. Zo kunt u begeleiding krijgen bij het opzetten van uw eigen bedrijf, is er onder voorwaarden een starterskrediet mogelijk én kunt u tijdelijk (gedeeltelijk) uw uitkering behouden.

Zelf begeleiding inhuren

Heeft u geen uitkering? Huur ons dan zelf in voor advies of begeleiding naar de start van uw onderneming. Ook kunnen wij u, als Microfinancieringsondernemingspunt, informeren over microkredieten. Interessant wanneer u een krediet tot € 50.000 nodig heeft. Wilt u de ondernemer in u juist verder ontwikkelen? Werk dan aan uw ondernemersvaardigheden in onze workshops.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »