• Ondernemers aan het woord

  Vloerenbedrijf met grandeur

  Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

  Laminaat, plankenvloeren en vooral visgraatparket. René du Bois kan er enthousiast over vertellen. Zijn consulent bij de gemeente zag dat hij helemaal opbloeide als hij over zijn vak sprak en adviseerde hem een bedrijfsplan op te stellen. Na jaren van loondienst nam hij vervolgens in 2010 het heft in eigen hand en startte Grandeur Parket. Hij houdt zich nu dagelijks bezig met zijn vak; het vakkundig leggen van parketvloeren.

  Rem op enthousiasmeRené du Bois werkt aan een parketvloer met grandeur

  Tijdens een seminar over ondernemerschap bij de gemeente maakte René kennis met Motivity. Toen hij uiteindelijk zijn bedrijfsplan had opgesteld, verwees de consulent hem naar ons door. De adviseur van Motivity hielp hem om het plan aan te scherpen en de stappen te zetten tot de feitelijke start van het bedrijf. Daarnaast bood hij ondersteuning in de periode na de start. René vertelt dat hij de samenwerking goed en plezierig vond. Over de adviseur zegt hij: "Hij was erg behulpzaam. Ik vond het prettig dat hij mij afremde in mijn enthousiasme als dat nodig was."

  Naast vak ook bezig met ondernemerszaken

  Betrokkenheid, komt bij René op als hij aan Motivity denkt. Concreet heeft de adviseur hem geholpen bij het opstellen van een marketingstrategie, het opzetten van een administratie en het opbouwen van een netwerk. De start van zijn bedrijf viel René mee. "Toen het eenmaal liep en drukker werd, vond ik het wel lastig om naast mijn vak ook bezig te zijn met andere ondernemerszaken", vertelt hij. René liep toen bijvoorbeeld aan tegen het moeten voorfinancieren van materialen en de langere betalingstermijnen van grote opdrachtgevers.

  Vraag naar vloeren neemt toe

  René: "Ik heb geleerd om de regie in eigen hand te houden." Hij richt zich nu meer op particulieren en kleinere projecten. Voor de toekomst is René positief, zolang de economie tenminste niet helemaal instort. De vraag naar duurdere vloeren neemt toe, maar men is toch voorzichtig met investeren. "Maar zolang ik kwaliteit blijf bieden en mensen mij vertrouwen, komt men wel terug", stelt René.

  Weten hoe andere ondernemers de samenwerking met Motivity vonden? Lees dan de referenties van andere ondernemers.

  Vloerenbedrijf met grandeur

  Vloerenbedrijf met grandeur

  Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

  Lees meer »

  Motivity's opdrachtgevers

  Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

  Lees meer »
  Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

  Lees meer »