• Beweging in zelfstandig ondernemerschap

  Beweging in zelfstandig ondernemerschap

  Motivity brengt al bijna vijftien jaar beweging in zelfstandig ondernemerschap. Het vertrekpunt bij onze dienstverlening is producing movement. Vooral bij onze klanten en opdrachtgevers. We brengen beweging in kennis en vaardigheden. Van idee, via plan, naar een duurzame onderneming. Maar ook in onze eigen ontwikkeling.

  Vertrekpunt bij onze dienstverlening is onze visie; beweging brengen in zelfstandig ondernemerschap. Oftewel producing movement. Onze overtuiging is dat ondernemersvaardigheden zijn te ontwikkelen én het is een gegeven dat een onderneming evolueert. Een ondernemer moet in snel veranderende en op- of neergaande bewegingen mee. Zijn inspanning en rol zal, in de tijd, dus sterk veranderen en er worden steeds andere eisen aan hem gesteld. Een ondernemer staat er naar onze mening niet alleen voor; een motivator kan bijvoorbeeld helpen om door te zetten, focus te houden en/of te inspireren. Het is echter wel het bedrijf van de ondernemer. Verantwoordelijkheid,initiatief én zelfredzaamheid zijn dus nodig. In onze visie hebben wij het dan ook niet voor niets over 'zelfstandig' ondernemerschap.

  Groeien en in beweging blijven

  Als organisatie zijn we in de afgelopen vijftien jaar gegroeid tot een toonaangevend ondernemersadviesbureau. We zijn trots op de resultaten die we boekten. Bekijk het bewijs van onze kwaliteit maar eens. En wij bewegen ons onverminderd voort. Zo blijven wij ons inzetten voor het in beweging brengen van de plannen van onze klanten en opdrachtgevers. Voor de toekomst willen we onze kennis van ondernemerschap daarnaast meer gaan inzetten voor ondernemers- en beleidsinitiatieven. Bijvoorbeeld het verder vormgeven van de branchevereniging voor ondernemerscoaching, BROC.

  Bewegen is verantwoordelijkheid nemen

  Bewegen betekent voor ons ook maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Via zonnepanelen ondernemen wij energieneutraal. Onze bedrijfsauto's hebben maximaal een B-label. Ons papier heeft een FSC-keurmerk en daarnaast scheiden we ons afval. Maar ook bij het aannemen van medewerkers nemen we verantwoordelijkheid. Gekwalificeerde mensen met een beperking hebben in een sollicitatieprocedure een streepje voor. Omdat ook veel van onze klanten een beperking hebben, is bij de bouw van deze website zoveel mogelijk rekening gehouden met de richtlijnen voor webtoegankelijkheid. Bekijk de website van webrichtlijnen.nl om te lezen wat dit inhoudt.

  Logo toont beweging en dynamiek

  Ons logo bevat een beeldmerk met een oog achter een vizier. Hierin is te zien dat we visie hebben, doelgericht zijn en een oogje in het zeil houden (bij de ondernemers). De vorm van het oog laat beweging en dynamiek zien. De pupil maakt het oog niet alleen levend, maar representeert met de cirkelvorm de mens die bij ons centraal staat.

   

  Vloerenbedrijf met grandeur

  Vloerenbedrijf met grandeur

  Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

  Lees meer »

  Motivity's opdrachtgevers

  Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

  Lees meer »
  Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

  Lees meer »