• Kwaliteit levert goede resultaten

  Kwaliteit levert goede resultaten

  De goede resultaten van Motivity zijn volgens ons te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een bedrijf alleen kwantitatieve doelen bereikt als er kwaliteit wordt geboden. Onze resultaten bij UWV, gemeenten en beleidsmakers zijn daarom het bewijs van onze kwaliteit.

  Uit onderzoek van opdrachtgever UWV blijkt dat we over 2006 tot en met september 2009 de best presterende UWV-contractpartner zijn. Over het afgeronde contract van 2012 behaalden wij een plaatsingspercentage van 65,5%. 
  Lees meer over onze resultaten in UWV-trajecten.

  Gemeentelijke opdrachtgevers positief

  In evaluaties met gemeentelijke opdrachtgevers krijgen we positieve feedback. Veel gemeenten treden met enthousiasme op als referent in bijvoorbeeld aanbestedingsprocedures. Onze goede prestaties worden onderstreept door plaatsingspercentages van boven de 75%.
  Lees meer over onze resultaten in gemeentelijke trajecten.

  Resultaten in beleidsvraagstukken

  Motivity adviseert al jaren in uiteenlopende ondernemersbeleidsvraagstukken. Gemeenten, provincies, banken, agentschappen en ministeries waaronder Economische Zaken zetten onze expertise in om beleid te vormen om ondernemerschap te stimuleren.
  Lees meer over onze resultaten in beleidsvraagstukken.

  Trots op bloeiend hoveniersbedrijf

  Trots op bloeiend hoveniersbedrijf

  Martijn de Groot zocht ondersteuning bij het structureren van zijn hoveniersbedrijf. Motivity hielp hem alles op orde te krijgen.

  Lees meer »

  Motivity's opdrachtgevers

  Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

  Lees meer »
  Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

  Lees meer »