• Gekwalificeerde medewerkers blijven bewegen

  Gekwalificeerde medewerkers blijven bewegen

  Medewerkers bepalen in grote mate onze goede dienstverlening en resultaten. Motivity zet bij de uitvoering van werkzaamheden alleen eigen personeel in. Om de kwaliteit op het gewenste niveau te houden, verwachten we dat alle medewerkers willen blijven bewegen via opleidingen.

  Onze adviseurs komen uit het bedrijfsleven en zijn vaak zelf ondernemer (geweest). Zij hebben ruime ervaring opgedaan in de re-integratiemarkt waardoor zij goed op de hoogte zijn van de relevante wet- en regelgeving én beschikbare wettelijke instrumenten. Vanzelfsprekend zijn zij bekend met startersproblemen en de MKB-markt. Ook zijn zij gewend om te werken met klanten vanuit diverse uitkerings-, opleidings- en culturele achtergronden.

  Breed scala aan opleidingsachtergronden

  Gezamenlijk beschikken onze medewerkers over een breed scala aan diploma's en certificaten. Een greep uit de trainingen en opleidingen die zij volgden: Nima A&B, Financiële planning, HEAO Small Business, Human Resource Management, Bbz-trainingen, HTS Bedrijfskader, Beleidswetenschappen, HEAO-CE, HBO Communicatie, Post-Bachelor Coaching & Begeleiding, HEAO International Business and Languages, Praktische Bedrijfskunde (ISBW), Zakelijke Kredietverlening, Assurantie-B, en diverse verkoop- en coachingstrainingen.

  Kwalitatieve kantoormedewerkers

  Uiteraard wordt het succes van Motivity niet alleen bepaald door onze ondernemersadviseurs. Wij beschikken namelijk ook over een kwalitatief hoogstaande, en tijdens kantooruren altijd bereikbare, front- en backoffice. Onze kantoormedewerkers zijn ook allen hoog opgeleid en hebben kennis van de relevante wet- en regelgeving. Zij kunnen de vragen van klanten veelal direct beantwoorden.

  Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

  Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

  Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

  Lees meer »

  Motivity's opdrachtgevers

  Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

  Lees meer »
  Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

  Lees meer »