• Specialist in zelfstandig ondernemerschap

  Specialist in zelfstandig ondernemerschap

  Motivity B.V. is een adviesbureau gespecialiseerd in zelfstandig ondernemerschap. Wij begeleiden (startende) ondernemers en voeren bedrijfseconomische levensvatbaarheidsonderzoeken uit. Daarnaast adviseren wij diverse partijen over ondernemerszaken en beleid. In de zestien jaar dat we bestaan, brengen wij aantoonbaar, en op een persoonlijke manier, beweging in ondernemerschap.

  Motivity startte in het jaar 2000 met begeleiding en advisering van (aanstaande) ondernemers als kernactiviteit. Al snel bewogen wij tevens naar het uitvoeren van bedrijfseconomische levensvatbaarheidonderzoeken én de detachering van Bbz-deskundigen. Daarin blijken de ‘begeleidingswortels' niet zelden een pre voor zowel klant als opdrachtgever. Wij hebben namelijk niet alleen veel affiniteit met en kennis van (de eigenschappen van) ondernemers, maar zijn tevens gewend op een coachende manier te adviseren. Wij hebben oog voor de kansen en het ontwikkelingspotentieel van een (aanstaande) ondernemer. Uitgangspunt van onze dienstverlening is dan ook het brengen van beweging, producing movement. Lees meer over het uitgangspunt van Motivity: Producing Movement.

  Persoonlijk advies op maat

  Wij zien het als onze rol om een (startend) ondernemer effectief te ondersteunen in de beweging richting een duurzaam levensvatbare onderneming. Wat daarvoor nodig is, verschilt per ondernemer en per onderneming. Onze dienstverlening is daarom altijd maatwerk én persoonlijk. Vooraf maken we goede afspraken, omdat wij vinden dat onze dienstverlening pas effectief is als vooraf afgesproken doelen zijn behaald en er dus een beweging in zelfstandig ondernemerschap is gemaakt die over en weer aan de verwachtingen voldoet. Inmiddels werken we bijna vijftien jaar voor opdrachtgevers als gemeenten, UWV werkbedrijven, re-integratiebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en gevestigde ondernemers. En dat doen we niet onverdienstelijk. Bekijk ons bewijs van kwaliteit maar eens.

  Motivity beschikt over een privacyreglement. Klik hier voor de laatste versie.

  Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

  Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

  Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

  Lees meer »

  Motivity's opdrachtgevers

  Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

  Lees meer »
  Bewijs voor kwaliteit

  Bewijs voor kwaliteit

  Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

  Lees meer »