Schuldhulpverlening voor ondernemers

Schuldhulpverlening voor ondernemers

Heeft u als ondernemer financiële problemen? Ziet u zelf geen uitweg meer in de schulden die zijn ontstaan? Klop dan aan bij de afdeling Schuldhulpverlening van uw gemeente. In overleg met deze afdeling wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor een schuldhulptraject bij Motivity.

Gemeenten zijn nog niet verplicht om ondernemers schuldhulpverlening te bieden. Toch vinden de meeste gemeenten dit wel belangrijk, omdat ondernemers een belangrijke bijdrage leveren aan de lokale economie. Is uw schuldenpositie reden voor uw gemeente om schuldhulpverlening in te zetten? Dan kunt u wellicht bij Motivity terecht. Ons doel is u te helpen oplossingen te vinden voor uw financiële problemen. En dat u zichzelf via uw bedrijf kunt blijven voorzien in uw eigen inkomen.

Intakegesprek met ondernemersadviseur

Na een aanmelding door uw gemeente maken wij een afspraak voor een intake bij u thuis of op de bedrijfslocatie. U maakt dan nader kennis met Motivity. De ondernemersadviseur bespreekt met u de ontstane situatie en brengt samen met u de huidige schuldenpositie in kaart. Eventueel kan hij u al direct helpen met dringende situaties. Tijdens het gesprek wordt bekeken wat wij voor u kunnen doen. Zo kan u vervolgens een begeleidingstraject bij schuldhulpverlening worden geboden.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »