Borgstelling MKB Kredieten (BMKB)

Borgstelling MKB Kredieten (BMKB)

Wilt u een onderneming starten? Of bent u al ondernemer en wilt u bijvoorbeeld uitbreiden of innoveren? Investeren kost geld. Maar als u te weinig zekerheden heeft, verstrekken banken vaak geen lening. Dan kan de overheid helpen. Via de borgstelling MKB staat de overheid namelijk garant voor een deel van de lening. Motivity kan u daarin adviseren.

Wanneer u niet voldoende zekerheden heeft om bij een bank een financiering te krijgen maar uw bedrijfsperspectieven zijn wel goed, dan kan het Ministerie van Economische Zaken garant voor u staan. De overheid heeft met nagenoeg alle handelsbanken garantieovereenkomsten gesloten voor een zogenaamd borgstellingskrediet. Het totale borgstellingskrediet mag niet hoger zijn dan het tekort aan zekerheden met een maximum van € 1.500.000,-.

Borgstelling voor (startende) MKB-ondernemers

Wanneer u als (startende) MKB-ondernemer niet voldoende zekerheden heeft, dan kan de bank aanspraak maken op de borgstellingsregeling. Wanneer u bij een bank een lening afsluit van maximaal € 266.667,-, dan kan de overheid voor 67,5% borg staan.
Lees meer over de BMKB-regeling op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »