Financiële ondersteuning voor ondernemers

Financiële ondersteuning voor ondernemers

Bent u ondernemer en verkeert u tijdelijk in financiële problemen? Dan klopt u logischerwijs eerst aan bij uw bank. Maar er zijn ook andere regelingen die u de ondersteuning kunnen bieden die u nodig heeft. Bijvoorbeeld via Bbz, Microfinanciering of Borgstelling. Motivity kan u helpen de financiële ondersteuning te zoeken die bij u past.

Er zijn voor ondernemers een aantal mogelijkheden om financiële ondersteuning te krijgen. In de eerste plaats moet u natuurlijk bij uw bank informeren. Mocht u bij uw bank geen financiering kunnen krijgen, dan zijn er ook nog andere opties voor financiële hulp:

Starten met lening of borgstelling

Ook voor startende ondernemers zijn er mogelijkheden voor het krijgen van financiële ondersteuning. Lees meer over financiële ondersteuning bij de start van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over financiële ondersteuning? Neem dan even contact met ons op.

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »