Begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

Begeleiding bij arbeidsongeschiktheid

Bent u als ondernemer (tijdelijk) arbeidsongeschikt? En kunt u wel wat advies of begeleiding gebruiken over wat de gevolgen zijn voor uw bedrijf? Met de hulp van Motivity staat u er niet alleen voor. Onze ervaren adviseurs kunnen u helpen uw bedrijfsvoering anders in te richten zodat u op een gezonde manier weer (gedeeltelijk) aan het werk kunt.

De meeste ondernemers hebben een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten. Met een aantal verzekeraars heeft Motivity samenwerkingsverbanden. Voorwaarde is dat uw ziek zijn in verband staat met de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Intakegesprek met ondernemersadviseur

In een intakegesprek bij u thuis of op de bedrijfslocatie maakt u nader kennis met Motivity. De ondernemersadviseur bespreekt met u de ontstane situatie en vraagt u naar uw wensen en doelen. Eventueel kan de adviseur u al direct helpen met dringende vragen. Tijdens het gesprek wordt bekeken wat Motivity voor u kan betekenen. Zo kan u vervolgens een maatwerktraject worden aangeboden.

Begeleiding naar gezond ondernemerschap

Op basis van het intakegesprek ontvangt uw verzekeraar een offerte voor een begeleidingstraject op maat. Hierin is duidelijk opgenomen wat u van ons mag verwachten. Na goedkeuring door uw verzekeraar, zullen wij u helpen weer op een gezonde manier aan het werk te gaan. Wij begeleiden en adviseren u over diverse te nemen maatregelen om dat voor elkaar te krijgen.
Meer weten over coaching of advies bij arbeidsongeschiktheid? Neem contact op met Motivity.

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »