Nieuws

Motivity lanceert vernieuwd logo

Het was tijd om beweging te brengen in ons logo. Motivity viert eind 2010 namelijk haar 10de verjaardag. En dat geldt ook voor het logo. Daarom trakteerden we onszelf op een vernieuwd logo. Vanaf 1 september 2010 voeren we een hele nieuwe huisstijl met bijbehorende website.

Het team van Motivity kijkt met veel plezier terug op tien jaar beweging in ondernemerschap. Dat kon natuurlijk niet zonder onze opdrachtgevers en de ondernemersambitie van vele cliënten. Wij zijn hen dan ook dankbaar. En natuurlijk hopen we nog lange tijd beweging te blijven brengen.
Lees meer over Motivity.

Het vernieuwde logo op een tompouceSmakelijke presentatie

1 September 2010 werd de website en het vernieuwde logo gepresenteerd. Het werd een smakelijke presentatie, want de tompoucen droegen voor de gelegenheid het vernieuwde logo. De medewerkers lieten het zich prima smaken!

Kleurrijk drieluik

Uit handen van de medewerkers kreeg de directie van Motivity onlangs een drieluik. In dit kunstwerk werd het vernieuwde logo op een creatieve manier uitgewerkt tot een kleurrijk en dynamisch schilderij. Bovenaan deze webpagina kunt u het resultaat zien van het werk van Dorine van Laak, de kunstenaar. Lees meer over het logo van Motivity.

 

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »