Nieuws

Succesvolle netwerkbijeenkomst Personal branding

Op woensdag 25 mei 2011 vond een netwerkbijeenkomst Personal branding plaats voor de (aanstaande) ondernemers in de wijk Haagse Beemden. Herman Willems van Motivity, ondernemerscoach in deze Bredase wijk, organiseerde de succesvolle bijeenkomst. Personal branding expert Esther Goos vertelde als gastspreker op inspirerende wijze over 'jezelf als merk' en de mogelijkheden van sociale media.

Met een opkomst van zo'n vijftig deelnemers is deze themabijeenkomst voor de ondernemers uit de Bredase wijk Haagse Beemden succesvol te noemen. Esther Goos, gastspreker, kon de genodigden boeien met haar inspirerende presentatie over Personal branding en sociale media. Het belang van 'jezelf als merk' neerzetten werd onderstreept. Natuurlijk kregen de (aanstaande) ondernemers ook handvatten voor hoe zij zichzelf als merk kunnen ontwikkelen.

Geen ondernemer kan om sociale media heen

Na de pauze gaf Esther Goos een spoedcursus Verkopen via sociale media. Sociale media blijken inmiddels de meest dynamische en belangrijke communicatiekanalen waar geen ondernemer meer omheen kan. Met voorbeelden en praktische tips konden de genodigden uiteindelijk aan de borrel. Om tegelijkertijd natuurlijk volop visitekaartjes uit te wisselen en contacten te leggen.

- nieuws/netwerkbijeenkomst-personal-branding/netwerkbijeenkomst-personal-branding.JPG

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »