Nieuws

Motivity behoudt Blik op Werk Keurmerk

Motivity voldoet wederom aan alle normen die het Blik op Werk Keurmerk stelt. Per 1 juni 2011 heeft de stichting ons bevestigd dat wij het keurmerk daarom behouden.

Stichting Blik op Werk heeft de jaargegevens van Motivity beoordeeld. Zij constateerde dat wij wederom aan alle normen die het keurmerk stelt, voldoen. Op basis daarvan behoudt Motivity het Blik op Werk Keurmerk. De stichtingLogo van Blik op Werk feliciteerde ons met het behaalde resultaat.

Motivity was in 2006 het eerste in zelfstandig ondernemerschap gespecialiseerde re-integratiebedrijf dat beschikte over het Blik op Werk Keurmerk. Een kwaliteitskeurmerk biedt klanten of opdrachtgevers een garantie voor goede dienstverlening. Wij voldoen jaarlijks ruimschoots aan de, aan het keurmerk, gestelde normen. Zoals nu wederom is bevestigd.

Lees meer over het Blik op Werk Keurmerk. 

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »