Nieuws

Dirk van Noordenne en ondernemer Rian van Leest ontmoeten Prinses Máxima

Prinses Máxima, lid van de Raad voor Microfinanciering, ontmoette Dirk van Noordenne en ondernemer Rian van Leest op woensdag 29 september 2010 tijdens de Landelijke Bijeenkomst Microfinanciering en Ondernemerschap in Utrecht.

Dirk vertelde over de inhoudelijke aspecten en het succes van de pilot Microfinanciering. Samen met Rian van Leest spraken zij vervolgens over de ervaringen van Rian tijdens de voorbereidingsperiode, de financieringsfase en de feitelijke start van haar eigen bedrijf. Begin 2009 ondernam zij de eerste stappen om haar eigen uitvaartonderneming op te starten en heeft daarbij, via de Pilot Microfinanciering, begeleiding gekregen van een coach van Motivity. Voor meer informatie over microfinanciering in Nederland kunt u terecht op www.eigenbaas.nl.

Rian van Leest vertelt Prinses Máxima over haar dienstverlening
foto: Benders & Stevens

Samenwerking met coach wierp vruchten af

In oktober 2008 gaf toenmalig staatssecretaris Frank van Heemskerk in Eindhoven het startschot voor een pilot waarin mensen begeleiding konden krijgen bij de start of doorstart van een eigen bedrijf. Om haar eigen onderneming waar te maken, heeft Rian van Leest contact gezocht met Motivity, de initiatiefnemer van deze pilot. De samenwerking met haar coach Herman Willems wierp zijn vruchten af waardoor Rian van Leest op 18 april 2010 is gestart met haar eigen uitvaartonderneming. “De begeleiding gaf mij net dat extra zetje, dat ik nodig had om goed voorbereid van start te gaan”, vertelt Rian. Inmiddels heeft Motivity de pilot met positieve resultaten afgerond. Lees meer over Motivity als Microfinancieringsondernemerspunt.

Warme, persoonlijke en waardige uitvaartverzorging

Rian van Leest verzorgt uitvaarten voor zowel volwassenen als kinderen en helpt bij het samenstellen van een afscheid dat op de persoonlijke wensen van haar klanten aansluit. Haar doel is een warm, persoonlijk en waardig afscheid te creëren. Naast het verzorgen van uitvaarten heeft Rian in Waalre ook haar eigen rouwcentrum ’t Dennehuys. Voor de allerkleinsten heeft zij met veel liefde prematuurbedjes ontworpen. Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Rian van Leest? Kijk dan op www.rvlu.nl.

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Stoffen ontwierp Ellen van den Brand al jaren. Door haar werk in een kinderkledingwinkel ontstond het idee van een eigen kledinglijn: Br@nd.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »