Nieuws

Gunning bedrijfseconomische onderzoeken gemeente Arnhem

Motivity nam deel aan een aanbesteding voor begeleiding, advisering en toetsing in het kader van zelfstandig ondernemerschap voor de gemeente Arnhem. Tot onze grote vreugde werd de opdracht ons gegund. Op 1 juli 2010 tekende onze directeur het contract met de gemeente Arnhem.

Voor de gemeente Arnhem gaan we vanaf juli 2010 de toetsing en advisering verzorgen op basis van het Besluit Bijstandverlening Zelfstandigen 2004. Dit betekent dat de bedrijfseconomische adviseurs van Motivity voor de gemeente Arnhem onderzoeken of de plannen van (startende) ondernemers levensvatbaar zijn en of een aanvraag voldoet aan de verschillende criteria die het Bbz stelt. Lees meer over onze bedrijfseconomische levensvatbaarheidsonderzoeken.

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Stoffen ontwierp Ellen van den Brand al jaren. Door haar werk in een kinderkledingwinkel ontstond het idee van een eigen kledinglijn: Br@nd.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »