Nieuws

Energieneutraal ondernemen via zonnepanelen

Door de installatie van zonnepanelen onderneemt Motivity energieneutraal. We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dit is een van de manieren waarop we dat doen.

In de zomer van 2010 werden er op ons bedrijfspand zonnepanelen geinstalleerd. Hiervoor schakelden we Solsolutions in. Eigenaar Leon Bruinen kennen we van de tijd waarin wij hem begeleidden in het ondernemerschap. Neem eens een kijkje op de website van solsolutions. 

Voetafdruk verkleind

Met de stroomopbrengst van de zonnepanelen is ons kantoor nu energieneutraal gebleken. Onze zogenaamde voetafdruk is daardoor nog wat meer verkleind. En dat vinden we belangrijk. Naast het plaatsen van de zonnepanelen nemen we ook op andere manieren onze verantwoordelijkheid. Lees meer over hoe Motivity maatschappelijk verantwoord onderneemt.

 Kantoor Motivity energieneutraal door zonnepanelen

 

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »