Nieuws

Eerste krediet >€35.000 voor cliënt Motivity

Eind september 2011 verruimde microkredietbank Qredits de kredietgrens van €35.000 naar €50.000. Het eerste krediet boven €35.000 is verstrekt aan een cliënt van Motivity; de heer Van Aaken. Met het krediet konden de heer en mevrouw Van Aaken een langgekoesterde droom verwezenlijken. Zij startten pannenkoekencafé Op Het Sas op een unieke locatie in Wilhelminadorp, Zeeland.

Ton en Truus van Aaken hadden al heel lang de droom om een eigen horecagelegenheid te beginnen. Toen Ton zijn baan verloor en in de WW terecht kwam, was de stap om een eigen bedrijf te beginnen opeens niet meer zo groot. Ton mocht met behoud van uitkering en de ondersteuning van ondernemerscoach Herman Willems van Motivity B.V. zijn langgekoesterde droom verwezenlijken.

Met begeleiding klaar voor de start

Het begeleidingstraject verliep goed en maakte dat Ton bijna klaar was voor de start. Een perfecte locatie werd gevonden en de plaatselijke gemeente verleende haar medewerking bij het verstrekken van de nodige vergunningen. Na het afronden van een goed onderbouwd ondernemingsplan werd er gezocht naar een financier. Maar zowel Ton als zijn vrouw hebben weinig ervaring in de horeca. Reguliere banken stonden dan ook niet te springen om de horecaonderneming te financieren.

Financier werd gevonden in QreditsTon en Truus van Aaken voor hun pannenkoekencafé Op het Sas

In september 2011 werd de kredietgrens bij Qredits verhoogd van € 35.000 naar € 50.000. De ondernemerscoach van Motivity heeft in overleg met Ton enkele aanpassingen doorgevoerd in het ondernemingsplan waarna direct een financieringsaanvraag bij Qredits is gedaan. En met succes! Na een bezoek van de bedrijfsadviseur van Qredits werd het ondernemingsplan positief beoordeeld en is het gevraagde krediet van € 50.000 verstrekt. Pannenkoekencafé Op Het Sas opende maart 2012 haar deuren.

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »