Nieuws

Branchevereniging BROC legt stevige basis

Speciaal voor organisaties die zich bezighouden met het begeleiden van (startende) ondernemers is er een branchevereniging opgericht: BROC, BRanchevereniging OndernemersCoaching. Motivity is een van de initiatiefnemers. 3 November 2010 organiseerden we de eerste bijeenkomst in Zuid-Nederland.

Bij welke branchevereniging passen de bedrijfsactiviteiten van ondernemerscoaches? Voor deze beroepsgroep bleek dat vaak een dilemma, dat nu tot het verleden behoort. Speciaal voor organisaties die zich bezighouden met het begeleiden van (startende) ondernemers is er nu een branchevereniging: BROC, BRanchevereniging OndernemersCoaching. Motivity is een van de initiatiefnemers. Bekijk de website van BROC voor meer informatie.

Eerste bijeenkomst regio Zuid-Nederland 

Op 3 november 2010 vond de allereerste BROC-bijeenkomst plaats in de regio Zuid-Nederland. Onder het genot van een drankje en een hapje konden organisaties uit de branche de BROC beter leren kennen en kregen zij de gelegenheid weer eens bij te praten met branchegenoten. Ook konden zij direct lid worden van de branchevereniging. Door de diverse regionale bijeenkomsten, waaronder die van Zuid-Nederland, verwacht de BROC 2011 in te gaan met zo'n 25 leden. Een stevige basis voor een nieuwe, ambitieuze branchevereniging.

Logo van branchevereniging BROC

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »