Nieuws

Nieuws

 • Gemeente Almere gunt opdracht Voorbereiding Bbz

  30-11-2010

  Motivity nam deel aan een aanbesteding van de gemeente Almere voor voorbereidingstrajecten naar Bbz. Tot onze grote vreugde werd de opdracht ons gegund. Op 29 november 2010 tekende onze directeur het contract met de gemeente Almere.
  Lees meer »

 • Eigenbaas.nl via Motivity op startersdag KvK

  06-11-2010

  Op zaterdag 6 november 2010 was Motivity aanwezig tijdens de 9de editie van de KvK Startersdag in 's-Hertogenbosch. We representeerden, samen met microkredietbank Qredits, de website eigenbaas.nl. De startersdag was met zo'n 1.000 bezoekers rustig.
  Lees meer »

 • Branchevereniging BROC legt stevige basis

  04-11-2010

  Speciaal voor organisaties die zich bezighouden met het begeleiden van (startende) ondernemers is er een branchevereniging opgericht: BROC, BRanchevereniging OndernemersCoaching. Motivity is een van de initiatiefnemers. 3 November 2010 organiseerden we de eerste bijeenkomst in Zuid-Nederland.
  Lees meer »

 • Dirk van Noordenne en ondernemer Rian van Leest ontmoeten Prinses Máxima

  01-10-2010

  Prinses Máxima, lid van de Raad voor Microfinanciering, ontmoette Dirk van Noordenne en ondernemer Rian van Leest op woensdag 29 september 2010 tijdens de Landelijke Bijeenkomst Microfinanciering en Ondernemerschap in Utrecht.
  Lees meer »

 • Motivity lanceert vernieuwd logo

  01-09-2010

  Het was tijd om beweging te brengen in ons logo. Motivity viert eind 2010 namelijk haar 10de verjaardag. En dat geldt ook voor het logo. Daarom trakteerden we onszelf op een vernieuwd logo. Vanaf 1 september 2010 voeren we een hele nieuwe huisstijl met bijbehorende website.
  Lees meer »

 • Gemeente Breda geeft startsein Servicepunt Starters en Ondernemers

  16-07-2010

  Het College van de gemeente Breda zet de komende jaren in op goede condities voor succesvol en innovatief ondernemerschap. Mede daarom is Motivity ingeschakeld om via een Interim Projectleider te adviseren en te ondersteunen in de tot stand koming van een Servicepunt Starters en Ondernemers. Cees Meeuwis, wethouder van Sociale Zaken en Welzijn gaf op 15 juli 2010 het startsein.
  Lees meer »

 • Gunning bedrijfseconomische onderzoeken gemeente Arnhem

  02-07-2010

  Motivity nam deel aan een aanbesteding voor begeleiding, advisering en toetsing in het kader van zelfstandig ondernemerschap voor de gemeente Arnhem. Tot onze grote vreugde werd de opdracht ons gegund. Op 1 juli 2010 tekende onze directeur het contract met de gemeente Arnhem.
  Lees meer »

 • Investeren in doelgroep WW < 12 maanden

  17-05-2010

  Werkcoaches en andere UWV-medewerkers vragen Motivity regelmatig naar een oplossing voor hun inkoopprobleem. Wij investeren daarom graag in deze doelgroep door de mogelijkheid te bieden al na 9 maanden WW een begeleidingstraject naar zelfstandig ondernemerschap in te zetten.
  Lees meer »

 • Pagina: 1 [2] 
Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »