Nieuws

Nieuws

 • Motivity's opdrachtgevers

  14-09-2016

  Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.
  Lees meer »

 • Startersregeling WW-gerechtigden gewijzigd

  01-02-2013

  Wanneer u vanuit de WW een bedrijf start, kunt u met toestemming van uw werkcoach gebruikmaken van de startersregeling. Deze regeling is per 1 januari 2013 gewijzigd. U ontvangt dan namelijk voor een vaste periode van maximaal 26 weken 29% minder WW-uitkering. U kunt u volledig richten op de start van uw bedrijf en hebt geen sollicitatieplicht.
  Lees meer »

 • Staatssecretaris De Krom gaat in zaken

  11-04-2012

  'Dus als we jullie vragen om een keer te komen vertellen hoe het is om als Wajonger ondernemer te zijn, dan komen jullie dat doen?' 'Dat willen wij best, maar dan sturen we wel een rekening.' Staatssecretaris Paul de Krom weet meteen met wie hij spreekt: tien ondernemers die ook toevallig een Wajong-uitkering hebben.
  Lees meer »

 • SDK, Motivity en ING helpen ondernemers opvallen

  16-01-2012

  Dinsdag 10 januari 2012 vond de workshop ‘Guerrillamarketing & sociale media’ plaats, georganiseerd door SDK, Motivity en ING. Startende ondernemers uit de regio kregen deze workshop cadeau. De maatschappelijk betrokken organisatoren willen op deze manier bijdragen aan de verbetering van ondernemerschap in de regio.
  Lees meer »

 • Eerste krediet >€35.000 voor cliënt Motivity

  08-12-2011

  Eind september 2011 verruimde microkredietbank Qredits de kredietgrens van €35.000 naar €50.000. Het eerste krediet boven €35.000 is verstrekt aan een cliënt van Motivity; de heer Van Aaken. Met het krediet konden de heer en mevrouw Van Aaken een langgekoesterde droom verwezenlijken. Zij startten pannenkoekencafé Op Het Sas op een unieke locatie in Wilhelminadorp, Zeeland.
  Lees meer »

 • Guerrillamarketing & sociale media als kerstcadeau

  23-11-2011

  Samen met ING en SDK Advies organiseert Motivity op 10 januari 2012 een workshop 'Guerrillamarketing & sociale media'. Deze workshop wordt als starters- én als kerstcadeau aan nieuwe ondernemers in de regio 's-Hertogenbosch aangeboden. Zij krijgen tijdens de workshop de handvatten om het marketingbudget zo efficiënt en origineel mogelijk in te zetten.
  Lees meer »

 • Valkuilen en succesfactoren van ondernemen

  29-08-2011

  Nederland is het meest ondernemende EU-land, volgens onderzoeksbureau EIM in haar Global Entrepreneurship Monitor. De ondernemerscultuur is volgens EIM aanzienlijk verbeterd. Daarnaast is ondernemen steeds meer een 'goede' loopbaan. Motivity ervaart dat ook zo. Ondernemen is stoer en een goede manier om te re-integreren. Realistisch blijven en bewustzijn van valkuilen en succesfactoren zijn echter cruciaal voor startende ondernemers.
  Lees meer »

 • Motivity behoudt Blik op Werk Keurmerk

  01-06-2011

  Motivity voldoet wederom aan alle normen die het Blik op Werk Keurmerk stelt. Per 1 juni 2011 heeft de stichting ons bevestigd dat wij het keurmerk daarom behouden.
  Lees meer »

 • Succesvolle netwerkbijeenkomst Personal branding

  27-05-2011

  Op woensdag 25 mei 2011 vond een netwerkbijeenkomst Personal branding plaats voor de (aanstaande) ondernemers in de wijk Haagse Beemden. Herman Willems van Motivity, ondernemerscoach in deze Bredase wijk, organiseerde de succesvolle bijeenkomst. Personal branding expert Esther Goos vertelde als gastspreker op inspirerende wijze over 'jezelf als merk' en de mogelijkheden van sociale media.
  Lees meer »

 • Energieneutraal ondernemen via zonnepanelen

  01-03-2011

  Door de installatie van zonnepanelen onderneemt Motivity energieneutraal. We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Dit is een van de manieren waarop we dat doen.
  Lees meer »

 • Pagina: [1] 2 
Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Stoffen ontwierp Ellen van den Brand al jaren. Door haar werk in een kinderkledingwinkel ontstond het idee van een eigen kledinglijn: Br@nd.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »