Resultaten in gemeentelijke trajecten

Resultaten in gemeentelijke trajecten

Wist u dat Motivity door al haar gemeentelijke opdrachtgevers positief wordt beoordeeld? Wij zijn ervan overtuigd dat onze goede plaatsingspercentages en hoge scores in het Blik op Werk-tevredenheidsonderzoek, te danken zijn aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

In evaluaties met gemeentelijke opdrachtgevers krijgen we positieve feedback. Veel gemeenten treden met enthousiasme op als referent in bijvoorbeeld aanbestedingsprocedures. Onze goede prestaties worden onderstreept door de plaatsingspercentages die we in gemeentelijke trajecten realiseren. Zowel in 2008 als in 2009 was het plaatsingsresultaat boven de 75%.

Gemeenten zijn tevreden opdrachtgevers

In het klant- en opdrachtgevertevredenheidsonderzoek 2014 van keurmerk Blik op Werk gaven gemeentelijke opdrachtgevers ons gemiddeld het cijfer 8.4. Ten opzichte van het gemiddelde marktcijfer van 7.5, is dit een resultaat dat de deskundigheid van Motivity onderschrijft. Bekijk ons bewijs in cijfers voor meer resultaten en de uitkomsten van het onderzoek van Blik op Werk.

Blik op Werk Keurmerk

Motivity was in 2006 het eerste, in ondernemerschap gespecialiseerde, re-integratiebedrijf dat het Blik op Werk Keurmerk behaalde. Een kwaliteitskeurmerk biedt u als opdrachtgever een garantie voor goede dienstverlening. In alle meetjaren voldeden wij ruimschoots aan alle normen die worden gesteld aan dit keurmerk. Lees meer over het Blik op Werk Keurmerk.

Effectieve werkwijze en kundige medewerkers

De resultaten die we behaalden bevestigen onze werkwijze. Niet in de laatste plaats door onze effectieve maatwerkmethode waarin uw klant centraal staat en echt wordt gehoord. De resultaten zijn natuurlijk ook te danken aan onze kundige en gedreven medewerkers. Lees meer over de kwaliteit van onze medewerkers.

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Stoffen ontwierp Ellen van den Brand al jaren. Door haar werk in een kinderkledingwinkel ontstond het idee van een eigen kledinglijn: Br@nd.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »