Levensvatbaarheidsonderzoek Bbz 2004

Levensvatbaarheidsonderzoek Bbz 2004

Wilt u, in het kader van het Bbz 2004, laten onderzoeken of de onderneming van uw klant levensvatbaar is? Dan kan Motivity een bedrijfseconomisch levensvatbaarheidsonderzoek uitvoeren. We beoordelen of de aanvraag voldoet aan de verschillende criteria die het Bbz stelt. Daarnaast adviseren we u over het toepassen van de regeling.

De onderzoeken van Motivity onderscheiden zich doordat er, naast bedrijfseconomisch advies, ook een bedrijfskundig advies wordt gegeven. We kijken vooral ook naar de kansen van een bedrijfsidee, of bestaande onderneming, en de ondernemer zelf. Zo nemen we bijvoorbeeld mogelijkheden tot schuldsanering of herinrichting van de onderneming standaard mee in de beoordeling van levensvatbaarheid. Onze rapportages en adviezen sluiten optimaal aan op de huidige wet- en regelgeving.

Ondernemer helpen via begeleiding

In het adviesrapport dat na een levensvatbaarheidsonderzoek wordt opgesteld, kan een advies zijn opgenomen voor begeleiding van de ondernemer. Het kan zinvol zijn om de ondernemer weer even op weg te helpen om zo het bedrijf (weer) succesvol te krijgen. Lees meer over onze begeleidingstrajecten.

Meer weten over onze levensvatbaarheidsonderzoeken? Neem direct contact op.

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »