Advies bij ondernemersbeleidsvraagstukken

Advies bij ondernemersbeleidsvraagstukken

Bent u voornemens beleid te gaan ontwikkelen rondom ondernemen? Bijvoorbeeld om het ondernemersklimaat in uw gemeente te verbeteren of om ondernemen laagdrempeliger te maken? Of zoekt u een manager voor uw ondernemersproject? Motivity fungeert al jaren als adviseur voor diverse gemeenten in beleidsvraagstukken rondom ondernemerschap.

Onze rol van adviespartner kan uiteenlopende beleidsvraagstukken over ondernemerschap beslaan. Van het inzetten van hulpverlening voor ondernemers tot het stimuleren van een lokale economie. Ook kunnen wij u helpen met het implementeren van ondernemersbeleid in de rol van projectmanager. Lees meer over hoe wij u kunnen helpen met uw beleidsvraagstuk.

Expert in ondernemerschap

Naast de begeleiding en advisering van ondernemers, kan onze expertise ook worden ingezet bij beleidszaken of het opzetten van ondernemersinitiatieven. Lees welke resultaten Motivity boekte in beleidsvraagstukken over ondernemerschap.
Waarvoor u ons ook inzet, u kunt vertrouwen op onze expertise in ondernemen. Lees hoe wij onze kwaliteit bewijzen.

Weten hoe wij u kunnen ondersteunen in uw beleidsvraagstuk? Neem direct contact op.

 

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met ondernemerschap ging wens in vervulling

Met de overname van rijwielhandel De Bolderkar ging voor Peter Driessen een wens in vervulling. Motivity B.V. hielp hem.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »