Begeleiding voor gevestigde ondernemers

Begeleiding voor gevestigde ondernemers

Ook voor gevestigde ondernemers kan begeleiding zinvol zijn. Wanneer u het nodig vindt voor de ondernemer ondersteuning in te zetten, kunt u hem bij Motivity aanmelden.

In een maatwerkvoorstel zetten we uiteen hoe we de gevestigde ondernemer willen begeleiden. Uiteraard met afgebakende doelstellingen. Het uiteindelijke doel is dat de ondernemer zich ‘vrijer' kan bewegen waardoor hij zich beter voelt, doelgericht kan functioneren en zijn bedrijf succesvoller kan maken.

Advies vanuit levensvatbaarheidsonderzoek

Vanuit een levensvatbaarheidsonderzoek in het kader van het Bbz 2004 wordt soms ook geadviseerd (preventieve) coaching aan de ondernemer te bieden. Neemt u dit advies over en meldt u de ondernemer aan, dan wordt ook een maatwerkvoorstel gedaan voor de begeleiding van de ondernemer. Lees meer over onze levensvatbaarheidsonderzoeken.

Meer weten over begeleiding voor gevestigde ondernemer? Neem direct contact op.

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »