Interim BBZ-deskundige direct inzetbaar

Interim BBZ-deskundige direct inzetbaar

Kunt u ondersteuning gebruiken bij de uitvoering van het Besluit bijstand voor zelfstandigen 2004? Iemand die direct inzetbaar is binnen uw gemeente en kennis van zaken heeft? Motivity kan u helpen. Ook als het gaat om het opvangen van piekdrukte, ziekte of langdurig verlof. Onze deskundige medewerkers zijn op interim basis in te huren.

Onze Bbz-deskundigen zijn direct inzetbaar om, zelfstandig, het gehele Bbz-proces te beheren. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, kennen de doelgroep van de gemeente en werken al jaren met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Lees meer over de kwaliteit van onze medewerkers.

Wat mag u verwachten van onze Bbz-deskundigen?

  • Het verzorgen van de intakes
  • Het afwikkelen van de Bbz-aanvragen
  • Het geven van opdrachten voor het uitvoeren van bedrijfseconomische onderzoeken
  • Het opstellen van interne rapportages
  • Het maken van de uiteindelijke beschikking

Beheer en advies lopende aanvragen

Ook het beheer van alle lopende aanvragen door onder andere het houden van heronderzoeken en het vaststellen van rentereducties en bijstand 'om niet', kunnen door onze Bbz-deskundigen worden verzorgd. Zij vervullen daarbij een adviserende rol. Zowel voor klanten van de gemeente als voor de interne afdelingen. Meer weten over het inzetten van een interim Bbz-deskundige? Neem direct contact op.

Vloerenbedrijf met grandeur

Vloerenbedrijf met grandeur

Van het leggen van parketvloeren gaan de ogen van René du Bois sprankelen. In 2010 nam hij het heft in eigen hand en startte vloerenbedrijf Grandeur Parket.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »