Via ondernemerschap weer in rustiger vaarwater

Via ondernemerschap weer in rustiger vaarwater

Wilt u een klant met een ondernemingsidee re-integreren naar zelfstandige arbeid, zodat zijn leven weer in rustiger vaarwater komt? Of wilt u een onderneming laten toetsen op levensvatbaarheid? Ondernemersspecialist Motivity doet dit graag voor u. Wij kunnen u ook helpen uw bestand actief te (laten) onderzoeken op ondernemerspotentieel. Of door u de Bbz-aanvragen uit handen te nemen, via een deskundige interim medewerker.

Met diverse gemeenten heeft Motivity afspraken gemaakt over de re-integratie van klanten naar ondernemerschap. Als klantmanager van deze gemeenten kunt u een tweetal diensten bij ons inkopen wanneer u iemand voor u krijgt met ondernemersambities:

Onderzoek ondernemerspotentieel in gemeente

Motivity kan uw gemeente ondersteunen bij het actief onderzoeken van het WWB-bestand op de aanwezigheid van ondernemerspotentieel. Ondernemerschap is namelijk voor een deel van uw klanten een goed alternatief om weer in het eigen levensonderhoud te gaan voorzien. Wanneer het zelfstandig ondernemerschap daadwerkelijk een reëel perspectief biedt, is een adequate begeleiding bij de opzet van het bedrijf noodzakelijk. Lees meer over de begeleidingstrajecten van Motivity.

Direct inzetbare Bbz-medewerker

Wanneer u ondersteuning nodig heeft bij de uitvoering van het Bbz 2004, dan kunt u een beroep doen op onze deskundige medewerkers. Zij zijn, op interim basis, direct inzetbaar en werken al jaren met de betreffende wet- en regelgeving. Lees meer over onze interim medewerkers voor gemeenten.

Expert in ondernemen

Wist u dat u, naast onze begeleidingstrajecten en bedrijfeconomische levensvatbaarheidsonderzoeken, onze expertise ook kunt inzetten bij beleidszaken of het opzetten van ondernemersinitiatieven?
Lees hoe Motivity reeds bijdraagt aan ondernemersinitiatieven bij de gemeente Breda.
En wat te denken van onze (maatwerk) workshops voor medewerkers en klanten?
Waarvoor u ons ook inzet, u kunt vertrouwen op onze expertise in ondernemen.
Het bewijs hiervoor leest u onder onze resultaten bij gemeenten.

 

 

 

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Mooie kinderkleding bleek gat in de markt

Stoffen ontwierp Ellen van den Brand al jaren. Door haar werk in een kinderkledingwinkel ontstond het idee van een eigen kledinglijn: Br@nd.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »