Hulp bij koersbepaling ondernemersbeleid

Hulp bij koersbepaling ondernemersbeleid

Wilt u beleid ontwikkelen rondom ondernemen? Bijvoorbeeld om het ondernemersklimaat te verbeteren of om ondernemen laagdrempeliger te maken. Of wilt u initiatieven ontwikkelen als een ondernemersloket of –platform? Motivity fungeert al jaren als partner of ondernemersadviseur voor diverse beleidsmakers en kan u helpen koers te bepalen.

Onze rol van adviespartner kan uiteenlopende beleidsvraagstukken over ondernemerschap beslaan. Van het inzetten van hulpverlening voor ondernemers tot het stimuleren van een regionale economie. Lees meer over hoe wij u kunnen helpen met uw beleidsvraagstuk.

Expert in ondernemerschap

Naast de begeleiding en advisering van ondernemers, kan onze expertise ook worden ingezet bij beleidszaken of het opzetten van ondernemersinitiatieven. Lees welke resultaten Motivity boekte in beleidsvraagstukken over ondernemerschap.
Waarvoor u ons ook inzet, u kunt vertrouwen op onze expertise in ondernemen. Lees hoe wij onze kwaliteit bewijzen.

 

 

 

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Taxibedrijf loopt als een geoliede machine

Karel Scherpenhuizen verwierf een plaats in de dynamische taxibranche van Rotterdam en vervoert sinds oktober 2011 passagiers in zijn ‘groene’ Skoda Fabia.

Lees meer »

Motivity's opdrachtgevers

Motivity heeft een aardig aantal opdrachtgevers met diverse hulpvragen; gemeenten en Zelfstandigenloketten roepen regelmatig de hulp van Motivity in.

Lees meer »
Bewijs voor kwaliteit

Bewijs voor kwaliteit

Motivity scoort positief op alle aandachtsgebieden van het Blik op Werk Keurmerk.

Lees meer »